Catering door Kar-Ma's Keuken


Jolanda van Kar-Ma's Keuken verzorgt het eten voorafgaand aan de voorstellingen. Daarnaast is zij onze cateringpartner bij evenementen in ons theater. U kunt Kar-Ma’s Keuken ook inhuren voor uw evenement of bijeenkomst op andere plekken in de stad of regio. Jolanda stelt zich graag aan u voor:

"Koken is Passie! Koken is Liefde. Dat is mij met de paplepel ingegoten. Bij mijn ouders op de boerderij in Terwolde zijn de moestuin en de keukentafel de belangrijkste plekken. Daar is mij de liefde voor eerlijke producten bijgebracht. Het werken met de mooiste ingrediënten die de natuur te bieden heeft, maakt koken voor mij bijzonder. Ik hou van eten, van koken en van mensen. Als kok gebruik ik mijn creativiteit om met mijn gerechten aan te sluiten bij de sfeer of het thema van een bijeenkomst." 

Voor catering bij evenementen in ons huis regelt u de catering met onze collega’s van de afdeling Zakelijke evenementen. Stuur een e-mail naar evenementen@deventerschouwburg.nl of bel met Minka Weeda (0570 - 68 35 40) en Mariël Garritsen (0570 - 68 35 13).

Heeft u een cateringopdracht op een andere locatie dan kunt u direct contact opnemen met Jolanda via 06 - 24 86 20 77