Evenementen


Feestelijke momenten zijn er om uit te pakken. En dat kan bij ons! Evenementen, groot en klein, worden een beleving in de Deventer Schouwburg. Verras uw gasten door eens zelf op het podium te staan of door plaats te nemen in het rode pluche. Samen in de spotlight te staan!

Uw evenement organiseren in hartje Deventer

Met onze ruime ervaring met het organiseren van evenementen maken wij ook van uw event er één om nooit te vergeten. Of het nu gaat om een congres, meeting, training, opening, kick off, bedrijfsfeest, jubileum, borrel of netwerkbijeenkomst - onze ervaren eventmanagers denken graag met u mee om een onvergetelijk evenement te organiseren waar u trots op terugkijkt. 

De schouwburg is centraal gelegen, midden in het land, en uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Met parkeergelegenheid en het NS station op nog geen 5 minuten lopen. 

Evenementenlocatie voor 5-1000 personen

Met onze multifunctionele zalen is er altijd wel een ruimte die past bij uw evenement. Naast de Grote Zaal met 780 theaterstoelen beschikken wij ook over een Kleine zaal. De Kleine zaal beschikt over een tribune van 190 stoelen die ingeschoven kan worden waardoor er een vlakke vloer ontstaat van 325 vierkante meter. De foyers en het Theatercafé zijn te gebruiken als ontvangst, beurs, borrel en workshopruimtes. Op alle vlakken, van technische middelen tot ondersteuning en catering, zorgen wij ervoor dat uw evenement aansluit op uw wensen. Kom langs en wij laten u graag ons theater en alle mogelijkheden zien.

U vraagt wij koken!

Onze vaste cateraar zorgt ervoor dat elke bijeenkomst een feestje is met een persoonlijke touch. Geef uw wensen door en samen zorgen we ervoor dat er een mooi voorstel komt. Thema’s inclusief aankleding, streekgebonden ingrediënten, volledig vegetarisch of partyproof lekkere hapjes - alles is mogelijk.

Informatie en/of aanvragen

Voor meer informatie of aanvragen neem contact op met Minka Weeda (0570 - 68 35 40) en Mariël Garritsen (0570 - 68 35 13). Of stuur een e-mail naar evenementen@deventerschouwburg.nl.