Evenementen


Feestelijke momenten zijn er om uit te pakken. En dat kan bij ons! Evenementen, groot en klein, worden een beleving in de Deventer Schouwburg. Verras jouw gasten door eens zelf op het podium te staan of door plaats te nemen in het rode pluche. Samen in de spotlight te staan!

Hybride en online evenementen

Veel bedrijven ontdekken de mogelijkheden van een hybride of online evenement. Een live evenement in de schouwburg waaraan het publiek online en interactief deelneemt. 

We hebben meerdere evenementen succesvol georganiseerd. Internationale bedrijfspresentaties, lezingen met live chat, webinars en online vergaderingen. Onze creatieve eventspecialisten weten hoe je de kansen van een interactief online of hybride evenement ten volle benut. Ontdek de mogelijkheden.

Jouw evenement organiseren in hartje Deventer

Met onze ruime ervaring met het organiseren van evenementen maken wij ook van jouw event er één om nooit te vergeten. Of het nu gaat om een congres, meeting, training, opening, kick off, bedrijfsfeest, jubileum, borrel of netwerkbijeenkomst - onze ervaren eventmanagers denken graag met je mee om een onvergetelijk evenement te organiseren waar je trots op terugkijkt. 

De schouwburg is centraal gelegen, midden in het land, en uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Met parkeergelegenheid en het NS station op nog geen 5 minuten lopen. 

Evenementenlocatie voor 5-1500 personen

Met onze multifunctionele zalen is er altijd wel een ruimte die past bij jouw evenement. Naast de Grote Zaal met 780 theaterstoelen beschikken wij ook over een Kleine zaal. De Kleine zaal beschikt over een tribune van 190 stoelen die ingeschoven kan worden waardoor er een vlakke vloer ontstaat van 325 vierkante meter. De foyers en het Theatercafé zijn te gebruiken als ontvangst, beurs, borrel en workshopruimtes. Op alle vlakken, van technische middelen tot ondersteuning en catering, zorgen wij ervoor dat jouw evenement aansluit op jouw wensen. Kom langs en wij laten je graag ons theater en alle mogelijkheden zien.

Jij vraagt, wij koken!

Onze cateraars zorgen ervoor dat elke bijeenkomst een feestje is met een persoonlijke touch. Geef je wensen door en samen zorgen we ervoor dat er een mooi voorstel komt. Thema’s inclusief aankleding, streekgebonden ingrediënten, volledig vegetarisch of partyproof lekkere hapjes - alles is mogelijk. Én in coronatijden natuurlijk allemaal met inachtneming van de hygiënemaatregelen.

Informatie en/of aanvragen

Wij denken graag mee over hoe wij jouw evenement, vergadering of bijeenkomst tot een succes kunnen maken. Neem nu contact op met Minka Weeda (0570 - 68 35 40) en Marit Luttmer (0570 - 68 35 13). Of stuur een e-mail naar events@deventerschouwburg.nl.

De Grote Zaal biedt plaats aan 780 gasten en is ideaal voor het geven van grootschalige seminars, congressen en voorstellingen. Deze bijzondere zaal leent zich ook goed voor bedrijfsfeesten. Het podium is daarnaast te benutten als feestlocatie (600 gasten) of als bijzondere dinersetting.

evenementen in grote zaal Deventer Schouwburg

evenementen in grote zaal Deventer Schouwburg

evenementen in grote zaal Deventer Schouwburg

Evenement in Grote Zaal

De Kleine Zaal heeft een capaciteit van 200 bezoekers en is door zijn multifunctionele karakter geschikt voor evenementen van diverse aard. De tribune van deze zaal kan ingeschoven worden, waardoor een vlakke vloer ontstaat van 325 vierkante meter. Een prachtige ruimte voor bijvoorbeeld een informatiemarkt of het geven van een dansfeest.

Kleine zaal Deventer Schouwburg

Evenement in Kleine zaal

Onze foyers bieden vele mogelijkheden. Zo lenen ze zich niet alleen voor een workshop, vergadering of congres, maar zijn ook uitermate geschikt voor een gezellige receptie of sfeervol feest. Voorzien van horeca, een klein verhoogd podium en een ruime hoeveelheid daglicht dat zorgt voor een frisse ruimte. De foyers zijn afsluitbaar en kunnen van groot en ruim naar klein en intiem worden omgezet.

Vergaderen in foyer Deventer Schouwburg

Presentatie workshop in foyer Deventer Schouwburg

Presentatie workshop organiseren in foyer Deventer Schouwburg

In ons Theatercafé kun je in een ongedwongen en warme ambiance jouw gasten ontvangen met een hapje en drankje.

Theatercafé evenementenlocatie

Theatercafé als evenementenlocatie in Deventer Schouwburg

Theatercafé evenement organiseren Deventer Schouwburg

Onze laagdrempelige Brasserie zorgt voor een intieme en toegankelijke sfeer. Uitstekend geschikt voor het vieren van jubilea, een kerst- of nieuwjaarsborrel of een gezellig diner.

Brasserie Deventer Schouwburg