Evenementlocatie


Ieder evenement start met een idee. Hoe dat idee concreet wordt uitgewerkt, bepaalt uiteindelijk het succes van het evenement. Ons creatieve en ervaren team denkt graag met u mee en staat voor u klaar om samen met u een onvergetelijk evenement te organiseren waar u met trots op terugkijkt.

 

Evenementenlocatie

U kunt bij ons terecht voor het organiseren van verschillende evenementen; een congres, vergadering of productpresentatie. Maar ook voor een fantastisch bedrijfsfeest, een receptie, een kerstborrel of een diner. Onze ervaren eventmanagers zijn er voor u!

 

De ruimtes

Naast de Grote Zaal theaterzaal met 750 zitplaatsen beschikt de Deventer Schouwburg over een Kleine Zaal voor 220 personen. Daarnaast zijn er drie apart afsluitbare foyers op de 1e e2e verdieping met een capaciteit tot 100 personen. Op de begane grond bevindt zich het open Theatercafé. De 2 foyers bieden door de glazen gevel een fraai uitzicht over de stad met veel natuurlijke lichtinval. De Brasserie is een knusse afsluitbare foyer, waarbij u meer een huiskamer gevoel ervaart.

Alle foyers beschikken over eigen horeca voorzieningen. De Deventer Schouwburg kan ook in zijn geheel voor uw evenement worden gebruikt.

  • Grote Zaal, tot 750 personen
  • Kleine Zaal, 180 tot 220 personen
  • 4 Foyers, van 50 tot 100 personen

 

Faciliteiten & catering

Alle noodzakelijke faciliteiten voor uw evenement zijn aanwezig of kunnen wij voor u verzorgen. Onze eigen ervaren technici ondersteunen u graag en verzorgen alle benodigde technische middelen.

Voor het slagen van uw evenement is de kwaliteit van de horeca van essentiële betekenis. De Deventer Schouwburg stelt hoge eisen aan wat er gegeten en gedronken wordt. We werken uitsluitend met gerenommeerde cateraars, die we regelmatig zelf op smaak, presentatie en gastvrijheid testen.

 

Waarom uw evenement in de Deventer Schouwburg?

  • Centraal gelegen tegenover NS Station en parkeergarage
  • Uitgebreide technische faciliteiten
  • Evenementen tot 1500 personen
  • Aan de rand van de historische binnenstad
  • Eten – Drinken – Entertainment

 

Wil u onze evenementenlocatie bekijken?

Neem gerust contact op met één van onze eventmanagers via 0570 - 683 540 of via events@deventerschouwburg.nl