Exposities


Kunstenaars exposeren in de Deventer Schouwburg. Op de verschillende verdiepingen hangen gedurende 8 weken door het hele seizoen heen werken van lokale kunstenaars. 

Expositie van Tjeerd Postma

Het werk van Deventer fotograaf Tjeerd Postma is te zien vanaf 3 januari t/m25 februari. Zijn werk kenmerkt zich door het realistische en sensitieve beeld dat geschetst wordt.

Zijn werk valt onder de categorieën : Concert-, straat en portretfotografie.

 

Tjeerd omschrijft zijn werk als volgt:

‘Voor mij is fotograferen een manier om een persoonlijk verhaal te vertellen; het verhaal hoe ik de wereld waarneem. Datgene te laten zien wat er voor mij uitspringt, of wat mij persoonlijk raakt.

Ik wil het mooie fragment kunnen delen met de ander in de hoop dat hij of zij even stil staat en zich verwondert. Ik wil het bijzondere in het algemene in beeld brengen. Wellicht wil ik de rauwe kanten van het grote verhaal doen vervagen, door de aandacht te richten op het kleine betekenisvolle verhaal met beelden die even doen glimlachen, verwonderen of  in ieder geval even doen stilstaan.’

Bekijk het werk van Tjeerd

Exposeren in de Deventer Schouwburg

We geven kunstenaars uit Deventer en omgeving graag een podium om hun werk te exposeren. Voorwaarden daarbij zijn wel dat de kunstenaar uit Deventer of omgeving komt en een professional is die wat extra aandacht kan gebruiken om er volledig van te kunnen leven (kunstenaars met een eigen galerie / goedlopende zaak vallen hier buiten).

Voor het seizoen 2017-2018 zitten we vol, maar wilt u graag exposeren in seizoen 2018-2019, neem dan contact op met Senta Beckers.

Neem contact op