Exposities


Kunstenaars exposeren in de Deventer Schouwburg. Op de verschillende verdiepingen hangen gedurende 8 weken door het hele seizoen heen werken van lokale kunstenaars. 

Chris Semmelink - Deventer en de IJssel

Beeldend kunstenaar Chris Semmelink uit Deventer exposeert zijn schilderijen in de schouwburg van 8 november 2019 tot 8 januari 2020. De schilderijen zijn uiteenlopend van formaat en laten gezichten op Deventer, de IJssel en het rivierlandschap zien. In de expositie toont hij zowel realistische impressies, als meer abstracte doeken, waarin kleurvlakken en verschillen in atmosfeer het werk bepalen. Hij schildert in een kleurrijke stijl met een, door hem zelf ontwikkelde, gemengde techniek. Hij mengt olieverf, pigmenten, oliepastels en bijenwas in dunne lagen over elkaar totdat een doorleefd oppervlak ontstaat.

Exposeren in de schouwburg

We geven kunstenaars uit Deventer en omgeving graag een podium om hun werk te exposeren. Voorwaarden daarbij zijn wel dat de kunstenaar uit Deventer of omgeving komt en een professional is die wat extra aandacht kan gebruiken om er volledig van te kunnen leven (kunstenaars met een eigen galerie / goedlopende zaak vallen hier buiten).

Wilt u graag exposeren in seizoen 2018-2019? Neem dan contact op met Senta Beckers.