Exposities


Kunstenaars exposeren in de Deventer Schouwburg. Op de verschillende verdiepingen hangen gedurende 8 weken door het hele seizoen heen werken van lokale kunstenaars. 

Rien van Hattum - Natuur en meer in grijstinten

Tot en met 4 mei 2019 exposeert Rien van Hatum zijn werk bestaande uit analoge zwart/wit foto's. Rien laat u de wereld in grijstinten zien. Hij vertelt: "40 jaar geleden kreeg ik een Oost-Duitse spiegelreflex camera, dat was het begin van een ontdekkingsreis in een wereld van zwart/wit, of beter van een enorme schakering van wit tot zwart en vele grijstinten daartussen. In die tijd nog via fotopapier en chemicialiën. Ik heb dat tot nu toe volgehouden en de verleiding van de gemakkelijke weg van digitale fotografie kunnen weerstaan. Deze expositie geeft, hoop ik, een goed beeld van mijn wereld in grijstinten en van de wereld, die ik mede door de fotografie ben gaan verkennen en ontdekken." 

Exposeren in de schouwburg

We geven kunstenaars uit Deventer en omgeving graag een podium om hun werk te exposeren. Voorwaarden daarbij zijn wel dat de kunstenaar uit Deventer of omgeving komt en een professional is die wat extra aandacht kan gebruiken om er volledig van te kunnen leven (kunstenaars met een eigen galerie / goedlopende zaak vallen hier buiten).

Wilt u graag exposeren in seizoen 2018-2019? Neem dan contact op met Senta Beckers.