Koningklijke Auping


Koninklijke Auping B.V. is de grootste zelfstandige beddenproducent van Nederland, gevestigd aan de Maagdenburgstraat in Deventer. Het begon 125 jaar geleden in de smederij van Johannes Auping in Deventer met de ontwikkeling van de beroemde spiraalbodem. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij, gevolgd door bedtextiel, kasten en accessoires. Bij de ontwikkeling en productie van ieder bed staat comfort altijd voorop. Onze visie op slapen vatten we samen in: Auping nights, Better days.

Duurzaam, betekenisvol en bewust, wij nemen echt onze verantwoordelijkheid. Ook in de toekomst willen we met een gerust hart kunnen slapen. Het bedrijf investeert fundamenteel in duurzaamheid en heeft daarbij de ongekende ambitie om in 2020 alle bedrijfsprocessen, producten en diensten, integraal en volgens de Cradle to Cradle (C2C) filosofie te hebben ingericht. Zo werken wij aan de realisatie van een circulaire bedrijfsvoering met hergebruik van materialen, zonder verspilling van resources en zijn straks alle Auping producten veilig en energie-neutraal gemaakt. Ook wat betreft duurzaamheid zijn we transparant. We zijn er nog niet, want het kan elke dag beter. En dat is iets waar we graag aan werken, vol passie en nieuwsgierigheid! 

Koninklijke Auping is via haar Auping Foundation sponsor van de hoogwaardige tourniquetdeuren bij de entree van de Deventer Schouwburg. Zij wilde graag mede investeren in de uitstraling van het gebouw.

www.auping.com