Mogelijkheden online evenementen

Livestream - interactief - hybride


In deze tijd, met specifieke wensen en waar veel techniek bij komt kijken, is het fijn om jouw ideeën neer te leggen bij een aanbieder die met je meedenkt. Samen met jou maken we een mooi format, op maat, zodat ook bij online sessies de betrokkenheid en aandacht van jouw gasten centraal staat.

Wij doen dat, live en online, al jaren met Nieuwenhuis AV Apeldoorn. Met hun jarenlange ervaring weten zij actief mee te denken en de juiste setting te kiezen voor jouw event. We spelen in op de situatie. Kan het niet live? Dan stappen we over op online en duiken we de studio in. Door de goede samenwerking kunnen we snel schakelen en kun jij je blijven focussen op het event. 


Pakket 1 

Basis webinar bestaande uit één of twee sprekers, uitzending via een platform met twee eenvoudige camera’s, presentatie, basis licht en geluid.

Pakket 2 

DWDD setting, live chatpanel, interactie en inbellende sprekers, uitzending via een platform met 3-5 camera’s, presentatie, uitgebreider licht en geluid.

Pakket 3 

Complete registratie en online verzorging van grote events voor 500 personen of meer.

Informatie en/of aanvragen

Wij denken graag mee over hoe wij jouw evenement, vergadering of bijeenkomst tot een succes kunnen maken. Neem nu contact op met Minka Weeda (0570 - 68 35 40) en Marit Luttmer (0570 - 68 35 13). Of stuur een e-mail naar events@deventerschouwburg.nl.