Dickens Festijn 2019


Het Dickens Festijn is op zaterdag 14 en zondag 15 december 2019 van 11.00 tot 17.00 uur. In ons theater zijn drie Dickens voorstellingen te zien.

Zaterdagavond 14 december is om 19:30 uur 'Dickens vertelt... A Christmas Carol (in het Nederlands)' te zien. Deze voorstelling is een perfecte afsluiting van de eerste dag van het Dickens Festijn. Het verhaal wordt vertelt door Nick Teunissen. Nick is een begenadigd verteller en in een uur tijd brengt hij de magische wereld van Charles Dickens tot leven. Aanrader voor iedereen die van een spannend verhaal rond het haardvuur houdt. Inclusief een glas Hot Wine of hot chocolate en geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Bestel hier je kaarten! 

Op zondagmiddag om 11.00 uur én om 15.00 uur is voor jong en oud Dickens Zingt bij ons. Geen klein koortje op straat, maar een groot koor van 100 volwassenen en 50 kinderen in ons theater. De zangers nemen u mee door het Londen van Dickens aan de hand van een gezellige sing-a-long met nummers uit musicals als ‘Oliver’, ‘Mr. Piknick’, ‘A Christmas Carol, ‘Nicholas Nickleby’ en Great Expectations’’en mooie Engelse Kerstliedjes. Zing je mee? 

Bestel hier je kaarten!