Eerbetoon aan John Denver


Op donderdagavond 28 maart staat de John Adams Band bij ons in de Deventer Schouwburg. Zij zullen een eerbetoon brengen aan de geliefde Amerikaanse folkzanger John Denver.

In 1969 brak John Denver door met het nummer ‘Leaving On A Jet Plane’, bijna dertig jaar later vond hij de dood nadat hij de controle over zijn vliegtuig verloor. Veel te vroeg, want de Amerikaanse folkzanger John Denver was in 1997, het jaar van zijn dood, nog zeer geliefd.

Hits als ‘Take Me Home Country Roads’, ‘Annie’s Song’ en ‘Calypso’ behoren tot ons collectieve muziekgeheugen en halverwege de jaren zeventig was Denver zelfs de bestverkopende artiest ter wereld, een hit machine met meer dan honderd miljoen verkochte albums.

John Adams, van oorsprong de Nederlandse Jos van den Brom, en zijn Amerikaanse band benaderen bijna tot in perfectie zijn sound. In 2000 emigreerde Adams naar Denvers thuisstaat Colorado (USA) waar hij sindsdien als gewaardeerd tribute artiest optreedt met het Denver repertoire.  

De John Adams Band bestaat uit John, Amanda, Robb, Ron, Steve, Jeff en Randy. Bekijk alvast het videofragment waarin de John Adams Band zich voorstelt.

 

Bestel hier uw kaarten voor John Denver ‘The Tribute’.