Geslaagde Vriendenavond 2019


Op maandagavond 20 mei 2019 was de Vriendenavond voor onze Vrienden van de Deventer Schouwburg. Het was een prachtige avond met mooie optredens en previews voor komend seizoen.

Een uur voor aanvang stond dragqueen Rose Murphy buiten bij de banner van Kinky Boots. Onze Vrienden konden met haar op de foto. Deze foto's verschijnen binnenkort op onze Facebookpagina.

Jonathan Demoor en Naidjim begonnen de avond met een prachtig lied uit de musical Kinky Boots die 3, 4 en 5 maart 2020 in ons theater te zien is. De avond werd gepresenteerd door Marja van Katendrecht. Zij komt volgend seizoen ook bij ons met haar voorstelling Marja’s Grote Tupper Topper Show. Vervolgens waren er nog optredens van Lisa Loïs, Stephanie Struijk, Meisje van de Waag en Anne Hurenkamp

Vanaf 22.00 uur was ons hele programma van theaterseizoen 2019-2020 bekend. Het volledige programma staat vanaf nu ook op onze website en natuurlijk in onze nieuwe brochure. Mocht u de brochure willen ontvangen, dan kunt u deze aanvragen. De brochure ligt uiteraard ook in ons theater en in het centrum en omstreken.