Laatste kans om Oerol-hit ‘Walden’ te zien in het theater

Met Arjan Ederveen & Jack Wouterse


Er zijn nog kaarten voor deze succesvolle voorstelling, dus wees er snel bij. Walden is een tragikomedie met rasentertainers Arjan Ederveen en Jack Wouterse als twee oude mannen. De grappige en ontroerende tekst over het nut van het leven, vriendschap, seks en de tijd die ongewild verstrijkt is van de hand van Ederveen.

De twee oude mannen Ab en Jacob (Arjan Ederveen en Jack Wouterse) schoffelen in de tuin. Ze schoffelen de zinloosheid van het leven weg. Ze hebben zich teruggetrokken in deze utopie waar ze wachten op het grotere, het allesomvattende, het menselijke….de seizoenen wisselen elkaar af, en ze blijven wachten. Ze zaaien horloges om de tijd te winnen. De één heeft een brief achtergehouden die voor de ander bestemd was. Ze schoffelen. Ze spelen typetjes, ze spelen tv programma’s na om maar niet toe te komen aan wat verzwegen wordt. Ze zaaien depressiviaatjes. Ze zijn bang voor de dood en ze willen niet oud worden. Twee mannen gevangen in de alledaagsheid van het leven.

Reacties

Paul de Leeuw over ‘Walden’: “Ik heb een van de mooiste voorstellingen gezien, misschien wel van mijn hele leven. (…) Het is zo ontroerend goed en zo prachtig geschreven.(…) Het is te mooi voor woorden.”

“Arjen Ederveen en Jack Wouterse zijn knap op dreef als bejaarde broers, zonderlinge vlegels, waarvan één de dood in de ogen kijkt. Ederveen sart het publiek met hilarische dubbelzinnigheden maar schmiert niet. Wouterse is aandoenlijk in zijn breekbare lobbesmotoriek.” | de Volkskrant ★★★★★

Bestel kaarten