Word jij onze nieuwe marketing collega?


Kwartet!

Wij zoeken 4 koningen of koninginnen die weten hoe ze het marketingspel moeten spelen.

Met plezier en met kennis gaan jullie onze naam & faam verspreiden in Deventer en wijde omgeving.

De Deventer Schouwburg is in transitie van een regulier theater naar een bruisend cultuurhuis waar iedereen kan genieten van voorstellingen, cursussen, bijeenkomsten en heel veel projecten met de stad. We hebben jou hier ongetwijfeld een mooi podium te bieden, want we zoeken daarvoor;

Vier marketeers (16-36 uur)

(1 senior, 2 medior en 1 CRM-er)

De afdeling Marketing van de Deventer Schouwburg is een dynamische plek binnen de organisatie. Een onmisbare schakel tussen alle lagen, van directie naar de vloer, van binnen naar buiten en vice versa.

Op dit moment zoekt de schouwburg meer en meer samenwerking met MIMIK Film + Theater + Café, in Deventer, om zo efficiënter te kunnen werken en meer slagkracht te hebben om beide locaties en hun totale aanbod te vermarkten.

Kom jij in ons team? Er is nu nog alle ruimte om het door jou gewenste aantal uren en dagen samen met de werkzaamheden in te vullen en te verdelen. Leg jij ook graag je kaarten op tafel?

Lees hier meer over de vacatures! En wil je nog even sparren of heb je vragen neem dan contact op met de Teamleider Marketing via janet@deventerschouwburg.nl