Nieuwe single van Miss Montreal


Miss Montreal, de band van Sanne Hans, heeft samen met Wulf een nieuwe single uitgebracht! De twee zijn samen te bewonderen op 'Scared Of Love', een nummer dat de vroege zomer alvast lijkt te verwelkomen. De twee worden op hun single geassisteerd door Rupert Blackman, die je kan kennen als frontman van Causes.

Miss Montreal komt met haar vierde programma naar de Nederlandse theaters. In ‘Fu-Fu-Fu-F♥ck it’ staan alle ervaringen centraal die Sanne de afgelopen twee jaar opdeed: als jurylid bij ‘The Voice Of Holland’, bij het uitbrengen van een album met hele mooie persoonlijke liedjes, het hebben van hits als ‘Writing Stories’ en ‘A Million Ways’ en het non-stop live spelen.

Het was af en toe vallen en opstaan en vooral leren jezelf te blijven in een hectische wereld. Sanne zou Sanne niet zijn, als ze zich hier niet met een lach doorheen had geslagen. Verheug je dus op een heerlijke, openhartige en humoristische avond.

Beluister hier de nieuwe single Scared of Love van Miss Montreal en Wulf.

Wil je donderdagavond 2 mei bij deze heerlijke show zijn? Bestel dan zo snel mogelijk je kaarten, want er zijn er nog maar een paar!

Bestel hier je kaarten!