Persoonlijke verhaaltjes in liedjes door Stephanie Struijk


Stephanie Struijk slaat een nieuw hoofdstuk open in het Nederlands. 'Vanaf toen' is vrijdag 17 april 2020 te zien en te beluisteren in onze schouwburg.

Misschien ken je haar nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’. Stephanie Struijk bracht op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit waarmee ze onder andere op Pinkpop stond. In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika.

Tijdens deze reis merkten ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. Deze switch is haar goed bevallen, en er kwamen meer liedjes in de moerstaal uit de pen gerold. Liedjes over haar geboortegrond, Limburg, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. De zin “Zoek ik nou een plek met een tuintje en een hek, of een gevoel waar ik mezelf naartoe kan brengen” uit ‘Bijna thuis’ is kenmerkend voor haar troubadour’s leven. 

Met ‘Vanaf toen’ slaat Stephanie weer een nieuw hoofdstuk open in het Nederlands. Ze gaat door waar ze gebleven was, soms dromerig terugkijkend naar vroeger, maar de focus ligt vooral op verhalen die verder willen en liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan.

Bestel hier je kaarten!