Stef Bos in een ander licht


Precies tien jaar na het verschijnen van "In een ander licht" zullen deze nummers opnieuw live te horen zijn tijdens een uniek en eenmalig concert. Het concert zal worden opgenomen en te zien zijn op kerstavond bij NPO2. 

"In een ander licht" is een CD waarbij Stef Bos de snaar weet te raken bij vele mensen, Zo is het lied van Ruth, Mijn land is jouw land, regelmatig tijdens huwelijksvieringen te horen. De CD staat vol liederen over bijbelse personages en heeft onlangs nog een gouden status behaald. De nummers werden speciaal gemaakt in het kader van het 85-jarige jubilieum van de NCRV.

"Die gouden plaat is natuurlijk mooi, maar ik vind het vooral geweldig dat het over een periode van tien jaar is gebeurd. Dat betekent dat deze liederen van blijvende waarde zijn. Dus reden om te vieren. En dat doen we met een uitvoering van het project in stijl. Piano, gitaar, stem en een strijkkwintet.” - Stef Bos

Stef zijn nieuwe album "TIJD" verschijnt in januari 2020. Dit is ook de basis van de voorstelling "Tijd - Om te gaan leven" en gaat over levenslust en fantasie. Op 15 februari is Stef Bos in Deventer met de voorstelling.

Bestel hier uw kaarten!