Theatercafé en dagkassa vanaf 21 december 2018 overdag gesloten


Flexwerken Theatercafé

Tot onze spijt hebben wij moeten besluiten vanaf 21 december 2018 ons Theatercafé overdag te sluiten en is het dus niet meer mogelijk overdag te flexwerken in de Deventer Schouwburg.

Zoals u mogelijk al in de krant heeft gelezen staan wij voor een forse bezuinigingsopdracht. Om deze het hoofd te kunnen bieden moeten wij op korte termijn twee pijnlijke beslissingen nemen: het stopzetten van de dagopenstelling van het Theatercafé en de dagkassa en daarnaast het tot nul reduceren van het budget voor nieuwe projecten in het kader van Podium van de Stad. 

Met het nemen van deze maatregelen nemen wij onze verantwoordelijkheid om met minimale middelen haar programmataken voor de stad uit te blijven voeren en tevens te voldoen aan de bezuinigingsopdracht van de Gemeente Deventer.

Kaartverkoop

Voor kaartverkoop zijn wij vanaf 21 december alleen geopend voor aanvang van onze voorstellingen.

Bij avondvoorstellingen vanaf 18.00 uur. Bij matinées vanaf 1 uur voor aanvang. Wilt u een PodiumCadeauKaart kopen dan is dat mogelijk aan de avondkassa maar ook bij supermarkten, boekhandels en de VVV Deventer.

Online kaarten kopen kan 24/7 via www.deventerschouwburg.nl en telefonisch via 0900-3000 200 (€ 0,45 p/m) van ma t/m vr van 9.00 uur tot 21.00 uur en za en zo van 10.00 uur tot 20.00 uur.