Theatertips voor thuis


In deze bijzondere tijden zijn ontzettend veel leuke culturele initiatieven ontstaan. Daarom brengen wij het theater naar je huiskamer. We geven je vier theatertips voor thuis. Check wat je allemaal kunt kijken, luisteren en doen. Van podcasts van artiesten, voorstellingen terugkijken tot live concerten. Veel kijk- en luisterplezier en zorg goed voor elkaar!

Maandagavond = Scapino avond!
Elke maandag om 20.30 uur streamt Scapino Ballet Rotterdam een voorstelling, film of documentaire op Facebook. Ze zijn begonnen met een knaller: TING! Een mix van dans, circus en muziek op én boven een draaiende piste. Kijk TING! thuis vanaf de bank.

Genot voor je oren
In de podcast PepTalk praat acteur en cabaretier Pepijn Schoneveld met comedians, cabaretiers, kleinkunstenaars en andere mensen die hij bewondert. Pepijn praat met zijn collega’s, kennissen, vrienden en helden, probeert wat van ze te leren en geeft de luisteraar een beeld van de persoon achter de microfoon. Beluister 'm hier!

Entertainment van het hoogste niveau
Cabaret, musical en comedy in één voorstelling. Met Showponies zet multitalent Alex Klaasen, samen met een aantal ‘collega-paardjes’ het genre revue op ongekend originele wijze terug op de kaart. Bekijk hier de leukste revue.

Luister live klassiek
Het vioolconcert van Rosanne Philippens kon helaas niet doorgaan. Gelukkig kun je thuis ook 'live' klassieke muziek luisteren. Rosanne speelt samen met Het Gelders Orkest werk van Beethoven, Sibelius, Bach en Respighi. Haal het concert in huis.