Top 2000 | Frank Boeijen

Frank Boeijen - Theatertournee 2019 | 30 mrt 2019


Een onmiskenbare stem, liedjes uit het hart en een band die past als een warme jas.

Het is weer de tijd van het jaar. Koud buiten, gezelligheid binnen. Tijdens de laatste dagen van het jaar wordt altijd de Top 2000 op NPO Radio 2 gedraaid, waar men kon stemmen op de beste nummers aller tijde. Vanzelfsprekend, is Frank Boeijen met zijn onmiskenbare stem maar liefst vijf keer vertegenwoordigd in de 'lijst der lijsten'.

Frank Boeijen - Zwart Wit (Officiële videoclip)

Boeijen staat er in met de nummers 'Kronenburg Park', 'Zeg me dat het niet zo is', 'de Verzoening', 'Zwart Wit' en 'Hier komt de Storm'. Deze klassiekers worden natuurlijk allemaal gespeeld tijdens zijn theatervoorstelling. Maar Frank Boeijen is Frank Boeijen niet als hij zichzelf niet muzikaal opnieuw zou uitvinden. Zo speelt hij nieuwe en bekende liedjes in verrassende arrangementen: klein en breekbaar, dan weer groots en meeslepend. Geen avond is hetzelfde.

"Frank Boeijen weet met zijn theatertour als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling." | Popmagazine Heaven

Frank Boeijen is zaterdag 30 maart 2019 te zien.