muziek

3J's

Acoustic Christmas


vr 23 december 2022   Grote zaal

20:00 - 22:00 uur

Laatste kans


December is de mooiste (theater)maand van het jaar. De kerst kan pas beginnen nadat je bij de Christmas-show van de 3J's bent geweest. Zo was het altijd... maar zo mocht het de afgelopen twee jaar niet zijn. Deze december mag er eindelijk weer kerst gevierd worden in de theaters. Na alles wat er gebeurd is, intenser dan ooit tevoren. Mensen die de 3J's kennen, weten wat dat betekent. 

Kerst is pas compleet als je naar de Christmas-show van de 3J's bent geweest. Ook deze december kom je in kerstsferen in het theater. Dat belooft een mooie, warme en intense avond.

De kerstconcerten van de 3JS zijn inmiddels al bijna net zo’n begrip als Kerstmis zelf. Tijdens de gezelligste theatermaand van het jaar komen Jan, Jaap en Robin langs met Acoustic Christmas, een show zonder toeters en bellen, maar met akoestisch gespeeld traditioneel en modern kerstrepertoire. Al die jaren worden de 3JS op het podium al bijgestaan door pianist Nick Bult en basgitarist Wilbrand Meischke. Speciaal voor de 2021 editie komt ook de Limburgse multi-instrumentalist Emil Szarkowicz mee. Zij die hem kennen, weten dat dat in meerdere opzichten tot iets bijzonders gaat leiden. Hoe het ook zij: de 3JS weten het kerstgevoel als geen ander te vangen.

Website: 3J's

Ook interessant voor jou: