cabaret

3Koteboebo

Noe mo’j oppass’n!


za 2 april 2022   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Een nieuwe vrolijke voorstelling met veel liedjes en sketches

Het leven is als een koord waar je soms behendig, vaak angstvallig overheen danst. Als op een drukke weg van A naar B. Met kruispunten, splitsingen en slechts hier en daar een vluchtheuvel. Meestal ga je voor ‘veilig’  en loop je braaf en netjes langs de kant.

Toch zijn er van die momenten. Dat je jezelf ineens aantreft op de middenstreep. Radeloos! Het verkeer, raast van alle kanten kort langs je heen. Stress! Naar voor, naar achter, naar links, naar rechts. Het gevaar, schiet rakelings aan je voorbij. En dit zijn nou net de momenten waarop je het verschil kunt maken! D’r op of d’r onder. Tijd voor opperste concentratie! De dood of de gladiator!

3Koteboebo neemt u bij de hand over de middenstreep. Soms met het verkeer mee maar meestal dwars ertegenin. Houd uw hart vast want de hele avond bekruipt u dat gevoel van:

“Noe mo’j oppass’n!”

Website: 3Koteboebo

Al meer dan 20 jaar maken ze vrolijke voorstellingen met veel liedjes en sketches. Een heleboel onzin en dingen die nergens over gaan. Vooral niemand kwetsen of voor schut zetten, behalve henzelf. Hun handelsmerk is voorstelling brengen die je niet na kan vertellen. Dat klinkt gevaarlijk, maar integendeel, het is ontzettend onschuldig, maar gewoon bedoeld als pure ontspanning in zijn uiterste vorm.

Hans Kolkman (ko)

Mark te Boekhorst (teboe)

Wilco Boksebeld (bo)

Ook interessant voor jou: