muziek

50 jaar Palingsound deel II

met The Mon Amour Band


zo 1 oktober 2017   Grote zaal

15:30 - 18:00 uur

Bestel snel


Een duik in de Volendamse muziekgeschiedenis.

  • Het decor is volledig in stijl en op het achterdoek verschijnen sfeervolle foto’s en clips.

Hele generaties groeiden op met muziek van Volendamse bodem, van The Cats en BZN tot Jan Smit en Nick & Simon. The Mon Amour Band - met in de gelederen BZN-drummer Jack Veerman - dook afgelopen seizoenen het theater in om het geheim van het muzikale succes van het kleine vissersdorp te ontrafelen.

In ‘50 jaar Palingsound deel II’ wordt opnieuw een greep gedaan in de overvolle schatkist aan hits met Volendams keurmerk, bekende liedjes en minder gespeeld repertoire. En ook in deze editie vertellen prominente Volendammers wat de palingsound voor hen betekent en hoe het hen gevormd heeft op hun muzikale pad.

The Mon Amour Band stopt

Bandleider Jack Veerman heeft aangegeven te willen stoppen bij The Mon Amour band. De rest van de band wil niet zonder hem verder en heeft besloten dat dit het laatste seizoen is dat zij als band optreden. Lees hier het persbericht.

Website: The Mon Amour Band

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u genieten van een High Tea in de Brasserie. Onbeperkt thee met hartige en zoete lekkernijen gezellig geserveerd op grootmoeders servies door Kar-ma.

Locatie: Brasserie | € 15,- | Aanvang 14.00 uur.

Reserveren aanbevolen.

 

Uw kaartje voor de High Tea is een reservering. U betaalt achteraf.

Ook interessant voor u: