show

Abafazi – Black, Brave & Beautiful


vr 26 april 2019   Grote zaal

20:00 - 21:55 uur

Bestel snel


Powervrouwen uit Afrika

Abafazi komt uit het Zulu en betekent letterlijk vrouwen. De tien powervrouwen van Abafazi brengen een eerbetoon aan iconische zwarte vrouwen die een lans hebben gebroken voor de vrijheid. Ze nemen u mee op reis door de muziek en cultuur van Zuid-Afrika.

"Deze all female drum & marimba band verzorgen een Afrika-belevenis om nooit te vergeten!" | Musicalnieuws

De Afrikaanse drum, de marimba en hun stemmen zijn de basisinstrumenten. Van oudsher is de Afrikaanse drum een vooral door mannen bespeeld instrument, maar de kleurrijke en energieke Abafazi zetten dit stereotypebeeld op zijn kop. De kostuums van de Abafazi zijn vormgegeven in de traditie van deze verschillende volkeren. Zo vertegenwoordigt elk kostuum een specifieke cultuur, herkenbaar door stijl, kleurgebruik en patronen. Een Afrika-belevenis om nooit te vergeten!

"De dames van Abafazi bespelen alle instrumenten zelf. Ze doen dit met een onuitputtelijke energie. Met een constante glimlach op hun gezicht nemen ze je mee op deze bijzondere reis (...)." | Ilovetheater

Afrikaanse markt 

Voorafgaand aan de voorstelling is er vanaf 19.00 uur een Afrikaanse markt. Kom gezellig wat eerder naar de schouwburg en laat je verrassen met Afrikaanse kruidenmixen, beelden, aardewerk, servies, manden, tassen, tafeldecoratie, cadeauartikelen en nog veel meer. Betalen kan zowel met pin als contant. 

 

Website: DG Theater

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijke Dagschotel uit Kar-Ma's Keuken voor € 18,50 per persoon.

Op het menu staan authentieke Afrikaanse gerechtjes op een plank.

Locatie: Brasserie | € 18,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur.

Bestel nu uw Dagschotel.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: