opera

Aïda

Charkov City Opera & Ballet


za 16 november 2019   Grote zaal

20:00 uur

Laatste kans


Verdi’s meesterwerk

Dat liefde sterker is dan vijandschap bewijst de componist Verdi in zijn exotische opera ’Aïda’. Het verhaal leent zich voor spectaculair theater met als hoogtepunt de ’Triomfmars’. Toch is ’Aïda’ juist ook een intiem en ontroerend liefdesdrama. 

De Egyptische legeraanvoerder Radames mag na zijn overwinning op de Ethiopiërs trouwen met koningsdochter Amneris. Intussen houdt hij van haar slavin Aïda, dochter van de overwonnen Ethiopische koning. Dat kwetst Amneris en als Radames dan ook nog een militair geheim verraadt, blijkt dat Aïda en hij elkaar, gelijk aan Romeo en Julia, trouw zullen zijn tot in de dood.

Wie Verdi’s muziek hoort waant zich in het oude Egypte en ziet de liefde bloeien. De opera wordt onder regie van Marc Krone, muzikale leiding van Jeroen Weierink en in samenwerking met een Nederlands artistiek team naar de theaters gebracht.

Met live orkest en Nederlandse boventiteling. 

Website: Senf Theaterpartners

Het Charkov City Opera & Ballet is een opera- en ballethuis, afkomstig uit de voormalige Sovjetunie en de Oekraïne, dat nieuwe producties van bekende grote opera’s en balletten produceert. Deels in de oude Oost Europese traditie, maar ook met de ambitie hier een hedendaagse draai aan te geven. De voorstellingen zijn over de hele wereld te zien.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van het Theaterbuffet uit Karma's Keuken voor maar € 23,50 per persoon.

Wij serveren een uitgebreid buffet met heerlijke authentieke Egyptische gerechtjes.

Locatie: Brasserie | € 23,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur.

Bestel nu uw Theaterbuffet

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Bekijk hier het artikel en de trailer van de documentaire over het Charkov Opera.

Ook interessant voor u: