cabaret

Alex Ploeg

Ultimatum


wo 11 december 2019   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Rake grappen, absurde observaties en betoverende gitaarliedjes

”Verrassend muzikale Ploeg lost cabaretbelofte in.” | Trouw ★★★★

Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Een succesvolle mislukking. Een coming of age story, après la lettre.

"Zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct en andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist." | Jury Cameretten

Website: Alex Ploeg

'Een indrukwekkend debuut.' | NRC ★★★★

'Verrassend muzikale Ploeg lost cabaretbelofte in.' | Trouw ★★★★

'Een zelfverzekerde zaalinpakker die doet waar-ie goed in is.' | De Volkskrant ★★★★

'Een nieuwe man die verdraaid goed gitaar speelt.' | DVHN ★★★★

“Zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct en andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist." | Jury Cameretten

Tekst, muziek en spel: Alex Ploeg
Regie: Michiel de Regt

Alex is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten (2016). Hij werd in de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2018. NRC.next tipte hem als dé culturele verassing van 2019. Alex is tevens te zien in het satirische sketchprogramma Klikbeet (NTR).

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.