cabaret

Anne-Marie Jung

RAM


za 22 december 2018   Kleine zaal

20:30 - 21:45 uur

Bestel snel


Verrassende, krachtige sketches, aangevuld met mooie zang

Anne-Marie Jung ken je wellicht als side-kick van André van Duin, van ‘Wie is de Mol?’ of van haar eerste solovoorstelling ‘De Exoot’, waarmee ze in 2016 het theater inging. Daar genoot het publiek zó van, en zijzelf ook, dat een vervolg niet kon uitblijven: ‘RAM’, genoemd naar haar sterrenbeeld.

Anne-Marie kan sowieso aardig door rammen. Over van alles. Want ze is vriendelijk, maar ook vilein. Schattig, maar ook sarcastisch. Hilarisch, maar ook horny. Waardig, maar ook woedend. Relaxed, maar ook RAM!

“… inventieve, gedetailleerde vormgeving, die met minimale middelen maximaal effect bereikt”

“Daarin voelt ze haarfijn de balans aan tussen ontroerend en grappig en komen het grote zang- en acteertalent van Jung prachtig samen.” | Theaterkrant

Samen met boogschutter en regisseuse Marije Gubbels zorgt ze voor een avond vol excentrieke, maar toch herkenbare types; van de overspannen barista in het koffietentje op de hoek tot een totaal geobsedeerde dure-merkenfanaat. ‘RAM’ wordt een kleurrijke muzikale reis door hun hoofden en ook stiekem door dat van Anne-Marie – je weet wel; die blonde met die rode lippen! Ze gaat rammen tot ze erbij neervalt.

Maandag 12 november was Anne-Marie-Jung te gast bij Tijd voor MAX. Bekijk hier het fragment.

Website: Anne-Marie Jung

Spel en zang: Anne-Marie Jung

Tekstbijdragen: Gijs de Lange, Tina de Bruin en Jurrian van Dongen

Regie: Marije Gubbels

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijke Dagschotel uit Karma's Keuken voor € 15,75 per persoon.

Op het menu staan duivelse spareribs met zoete aardappelfrietjes en een spannende salade. Of, de vegetarische optie, een gruwelijk lekkere pittige stoofschotel van zoete aardappel, linzen en paprika.

Locatie: Brasserie | € 15,75 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Dagschotel.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: