jeugd & familie

BonteHond/Annelies Appelhof

Wie jij dan wel niet bent (10+)


vr 6 november 2020   Kleine zaal

19:30 - 20:45 uur

Bestel snel


Ontregelende theaterervaring voor iedereen vanaf 10 jaar

We zijn aanwezig bij de landelijke Theatertour van Prinses Amalia, waarmee zij zich voorstelt aan het Nederlandse volk: Wie ben ik? Sosha Duysker, bekend als presentator van televisieprogramma’s als Het Klokhuis en De Buitendienst, heet ons welkom. In de hoek staat een serieuze beveiliger. De bloemen staan klaar en de blauwe loper ligt uit. Maar wat begint als recht-toe-recht-aan-lezing over een Koninklijk leven, verandert in een bonte estafette van persoonsverwisselingen. Want wie zijn de mensen waar we naar kijken? Wie speelt hier wie en waar blijft de echte Amalia?

Net als je denkt te weten waar je naar kijkt, verandert het weer, en nog een keer, en nog een keer. In een ontregelend uurtje denk-spektakel onderzoekt WIE JIJ DAN WEL NIET BENT de vraag of je kunt kiezen wie je bent.

In de coronaperiode (met de verplichte 1,5 meter afstand) is het niet mogelijk zelf je stoel te kiezen. De Kleine Zaal is ingericht als huiskamer met bankjes en zitjes met tafeltjes. Op de avond zelf krijgt je gezelschap een plaats toegewezen. 

Website: BonteHond

Concept, tekst: Annelies Appelhof
Spel: Annelies Appelhof, Huub Smit, Sosha Duysker
Regie: Annechien de Vocht
Scenografie, kostuums: Calle de Hoog
Dramaturgie: Aukje Verhoog
Filosofische dramaturgie: Martijn de Rijk
PR en marketing: Esra J. Merkel
Productie: Keshia Emke
Zakelijk leiding: Marit Nijhuis

Coproductie: YoungGangsters
Met dank aan: Theatergezelschap BonteHond

In deze coronaperiode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je 10 jaar of ouder bent. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

Ook interessant voor jou: