muziektheater

Annick Boer

Dat is goed gelukt!


vr 27 november 2020   Kleine zaal

19:30 - 20:30 uur

Bestel snel


Mooie kleinkunstliedjes en droogkomische verhalen vol zelfspot

“Haar kleinkunstsolo geeft ze indrukwekkend vorm” | AD 

Wie kent haar niet? Ze staat al 25 jaar op het toneel en is daarnaast bekend van de televisieprogramma’s Kanniewaarzijn, Kopspijkers, De TV Kantine en Cojones. Dit jaar schreef ze haar eerste cabaretvoorstelling. Annick legt de menselijke natuur en onze tekortkomingen bloot, maar ook het vermogen om lief te hebben. De mooiste kleinkunstliedjes, afgewisseld met haar droogkomische verhalen vol zelfspot, maken deze voorstelling tot een heerlijke avond. Een aanrader!

“Een stem als Jasperina de Jong en zo geestig als Brigitte Kaandorp” | Publieksreactie 

In de coronaperiode (met de verplichte 1,5 meter afstand) is het niet mogelijk zelf je stoel te kiezen. De Kleine Zaal is ingericht als huiskamer met bankjes en zitjes met tafeltjes. Op de avond zelf krijgt je gezelschap een plaats toegewezen. 

Website: Annick Boer

Volkskrant: Rake typeringen in mooi klein cabaret Boer
“In Dat is goed gelukt! leren we Annick Boer een stuk beter kennen, omdat zij op een prettig directe en openhartige wijze vertelt over het reilen en zeilen in de Nederlandse theaterwereld en in haar privéleven als stiefmoeder. Boer bezit een voor cabaret zeer geschikt dubbeltalent: ze kan geestig vertellen met een stem die doet denken aan Brigitte Kaandorp, én ze kan heel mooi zingen.”

Theaterparadijs: Alles onder controle in eerste solo Annick Boer
“Het hoge energielevel waarmee ze de voorstelling start, laat ze in de volgende anderhalf uur ook niet meer los. Met veel humor en in een hoog tempo weet Annick Boer een sfeer te creëren, waardoor je het idee hebt dat je al een uur naar haar aan het luisteren bent. Niet omdat het verveelt, maar omdat het boeit en goed voelt.”

Jan Ketelaar: “In haar intieme #onewomanshow oreert en zingt Annick Boer de sterren van de hemel. Haar conferences en liedjes zijn uit het leven gegrepen, dolkomisch, vertederend en even in het hier en nu! Mooi.”

Plien van Bennekom: “Wat een enorm groot talent is mijn nicht Annick Boer! Ik wist al door haar rollen in musicals en toneelstukken dat ze heel goed en heel grappis is, maar deze solo slaat alles! Onbedaarlijk hard moest ik lachen om al haar verhalen en ik genoot ook enorm van haar liedjes. Wat kan ze mooi zingen! Een heerlijke avond theater waar Annick iedereen even een poepje laat ruiken! Gaat dat zien!”

“Annick geeft op eerlijke en veelal hilarische wijze een inkijkje in haar leven, in verhalen en liedjes. Gewapend met een flinke dosis zelfspot legt ze genadeloos de menselijke natuur en tekortkomingen bloot. Maar ook de kracht en het vermogen lief te hebben. Ik heb me bescheurd, maar was ook ontroerd en dat vaak tegelijk. Een enorme aanrader, deze eerste solo van Annick Boer.”

“Dinsdag 12 februari hebben we de try-outvoorstelling in Weesp bijgewoond. Wat hebben we gelachten en genoten! In een korte vogelvlucht werden we deelgenoot gemaakt van Annicks struggle of life and love, voor iedereen heel herkenbaar! Geweldige teksten (met de nodige zelfspot) werden afgewisseld met sfeervolle liedjes. Een aanrader voor iedereen!”

In deze coronaperiode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Ook interessant voor jou: