dans

Another Kind of Blue

Flirt with Reality


za 19 januari 2019   Grote zaal

20:00 - 21:40 uur

Bestel snel


Spannende mix van moderne dans en technologie

Another Kind of Blue kennen we van ‘Blue Technology’, waarin choreograaf David Middendorp dans, muziek en de nieuwste technologische snufjes liet samensmelten tot een verbluffend geheel. In zijn nieuwe voorstelling werpt hij de vraag op in hoeverre wij onze realiteit laten beïnvloeden door de technologie.   

"Choreograaf David Middendorp verbluft met dansers en drones die samensmelten in een betoverende wereld." de Volkskrant★★★★

‘Flirt with Reality’ is – opnieuw – een verrassende en spannende mix van moderne dans en techniek. Technologische innovatie brengt zowel vooruitgang als wrijving in onze wereld. De mens staat met zijn verbeeldingskracht en emoties lijnrecht tegenover kille ontwikkelingen als kunstmatige intelligentie, virtual reality en drones. Of heeft technologie toch meer overeenkomsten met ons dan we denken?

In ‘Flirt with Reality’ neemt Middendorp je mee op een reis, ongehinderd door tijd of zwaartekracht. Waar dansers letterlijk in botsing komen met digitale bits, zich laten leiden door gevoel, fantasie en ritme en waar dansende drones je een andere realiteit laten ervaren. Een flirt met de werkelijkheid.

Website: Another Kind of Blue

Het Parool over ‘Blue Technology’:
“In Middendorps universum zijn mens en technologie geen vijanden, maar natuurlijke partners. Het levert een toegankelijke voorstelling op, die er gelikt uitziet, maar nergens de menselijke maat uit het oog verliest.”

NRC Handelsblad over ‘Blue Technology’:
“Livedans en synchroon geprojecteerde videoanimaties smelten samen tot onmogelijke visuele realiteiten.”

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: