muziek

ArtEZ: Tobias Wenting


vr 28 februari 2020   Theatercafé

12:00 - 13:00 uur

Bestel snel


Twee keer per maand, op de eerste en de laatste vrijdag, treden studenten van de ArtEZ hogeschool voor de kunsten op in de Deventer Schouwburg. Tijdens het ArtEZ LunchTheater wisselen de afdelingen muziek, dans en theater elkaar af. U ziet werk van eerstejaars- tot eindexamenstudenten, veelal eigen gemaakt. 

Kleinkunstvoorstelling Tobias Wenting
Tijdens deze try-out neemt Tobias je mee op een muzikale reis door zijn tienerjaren aan het Haags Conservatorium en zijn studententijd in Arnhem. Zijn leven voor en met de muziek is een van de centrale thema’s deze middag. Met deze voorstelling zet Tobias zijn eerste stappen als kleinkunstenaar.

"Mede door zijn grote muzikale kunnen maakt Tobias mij nieuwsgierig naar zijn ontwikkeling als kleinkunstenaar.” | Karel de Rooij

Aanvangstijd
We starten om 12.00 uur.

Tickets
Voor uw eigen gemak én om een mogelijk lange rij bij de kassa te voorkomen adviseren wij u alvast online uw ticket te kopen. Een kaartje kost €2,50, u betaalt hiervoor geen boekingskosten.

Na afloop heerlijk lunchen
Na afloop serveert Kar-Ma's Keuken een smakelijke lunch aan de kar.

Op de volgende vrijdagen organiseren wij het ArtEZ LunchTheater:

28 februari 2020
6 maart 2020
27 maart 2020
3 april 2020
24 april 2020
15 mei 2020

Tobias is op zijn zevende begonnen met pianospelen. Vanaf groep acht studeerde hij klassiek piano bij Marlies van Gent aan de School Voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daar heeft hij masterclasses gevolgd bij o.a. Ruth Nye, Marjès Benoist, Riko Fukuda, Ellen Corver en David Kuyken. Na acht jaar in Den Haag heeft hij een jaar aan de Musicube Academy in Bonn gestudeerd om vervolgens de Bacheloropleiding Compositie voor Film en Theater aan het Conservatorium te Arnhem te volgen. Op ArtEZ krijgt hij compositielessen van Andries van Rossem en zanglessen van Ellen Pieterse. In 2020 hoopt hij zijn Bachelorstudie af te ronden.

Ook interessant voor u: