show

Ashton Brothers

Enfants Terribles


vr 28 september 2018   Grote zaal

20:00 uur

Laatste kans


Betoverende en hilarische opening van het seizoen!

Nadat ze hun spektakelshow 'Enfants Terribles' al meer dan 300 keer speelden in binnen- en buitenland en na het grote succes van ‘Ashtonia, het waanzinnigste land van het land’ komen de Ashton Brothers nog één keer terug naar de Nederlandse theaters met 'Enfants Terribles'. They are back! Een variété- en circuservaring die je nooit meer vergeet, voor iedereen van 8 tot 100 jaar.

"Ashton Brothers kunnen je laten geloven in het ongelooflijke (...) Ze weten precies hoe je van circus theater maakt” – Het Parool

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies over de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terecht kwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers (Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde). Zij doopten de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij.

Doe eens gek en trakteer jezelf, je partner of die verre facebookvriend op een flinke dosis adrenaline, een goede scheut spanning en een toefje betovering. Welkom bij de bejubelde show van de Ashton Brothers, 'Enfants Terribles"!

Website: Ashton Brothers

NRC Handelsblad

“Ashton Brothers wonder van parodistische inventiviteit”

Het Parool

"Ashton Brothers kunnen je laten geloven in het ongelooflijke (...) Ze weten precies hoe je van circus theater maakt”

De Telegraaf

"Kostelijke avond vol halsbrekende capriolen (...) Het plezier en vakmanschap straalt ervan af”

Theaterkrant

“Ashton Brothers trekken alle emoties uit je lijf die theater zo leuk maken (...) Maar boven alles komt de lach, in al zijn versies: vooral de glim, de grinnik en de schater" 

Ashton Brothers: Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde

Producent: Ashton Brothers B.V.

 

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijke Dagschotel voor € 15,75 per persoon, verzorgd door Karma's Keuken. Op het menu staat een herfststoofpot met paddenstoelen en 'vergeten' groenten, geserveerd met zoete aardappel en een frisse salade. 

Locatie: Brasserie | € 15,75 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Dagschotel.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: