jeugd & familie

Assepoester De Musical (4+)


zo 4 juni 2023   Grote zaal

13:30 - 14:45 uur

Laatste kans


Geniet van de betoverende sprookjesmusical, kom verkleed én ontmoet de acteurs!

Van Hoorne Entertainment heeft de laatste jaren een goede naam opgebouwd met het bewerken van sprookjes tot betoverende familiemusicals. Na prachtige uitvoeringen van Doornroosje en Klein Duimpje is nu het wereldberoemde Assepoester aan de beurt. Iedereen kent wel het romantisch verhaal van het meisje dat door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar uiteindelijk in de armen van een knappe prins belandt. Met dit sprookjespaar, én de vrolijke muziek en een grote dosis humor, staat niets meer een lang en gelukkig leven in de weg.

Na afloop van de voorstelling komen de acteurs naar de foyer voor een meet & greet.

Website: Van Hoorne Entertainment

Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs

Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

Producent:           Van Hoorne Entertainment            

Cast:                   Aimée de Pater, Kelvin Wormgoor, Stijn Mac Gillavry, Mitch Blaauw, Marisa van der Meer, Iris Warmolts e.a.

Na een succesvolle reeks meeslepende sprookjesmusicals, die in 2022 zelfs bekroond werd met een Musical Award voor beste familiemusical, betovert Van Hoorne Entertainment in 2022-2023 haar bezoekers met Assepoester De Musical. Met ruim 125.000 bezoekers per theaterseizoen, zijn de sprookjesvoorstellingen al vele jaren op rij échte publiekstrekkers.

De Sprookjesvoorstelling Belle en het Beest De Musical won de Musical Award voor beste Familiemusical 2022.

"De productie staat als een huis en klinkt als een klok." (...) "Kortom: een voorstelling voor het gehele gezin."  | Musicalsites
"Het verhaal is natuurlijk bekend maar met alle toegevoegde humor een voorstelling voor jong en oud!" | Theaterparadijs
"Buiten de ster van de show heeft Van Hoorne weer een puike familievoorstelling afgeleverd." | Metro

Ook interessant voor jou: