jeugd & familie

Belle en het Beest de musical (4+)

Echte schoonheid zit diep vanbinnen!


zo 27 maart 2022   Grote zaal

15:30 - 16:45 uur

Bestel snel


Een nieuw sprookje komt tot leven in het theater

  • De mooiste, meest magische voorstelling voor de hele familie!
  • Met Sita of Bettina als Belle én Titus & Fien
  • Doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd
  • Ga na afloop op de foto met de acteurs

Echte schoonheid zit diep vanbinnen; zo vertelt het bijzondere verhaal van de dertiende sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment. In één van de meest romantische volkssprookjes speelt Sita de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud!

Zet het masker af, en toon je ware gezicht! Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes is Belle en het Beest De Musical de mooiste, meest magische voorstelling voor de hele familie!

Het verhaal

Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen. Alleen Belle heeft een heel ander idee; het mooie, slimme meisje droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? Intussen bereikt het grote nieuws ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Maar, wacht eens even... als de prins koning wordt, zal Fien nooit de machtigste vrouw van het land kunnen zijn! Samen met Titus bedenkt ze een verschrikkelijke vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een afzichtelijk monster?

Kom verkleed

Trek je allermooiste kostuum uit de kast, en kom verkleed naar het theater! Doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverend sprookjespakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet.

 

Website: Van Hoorne Entertainment

Met ruim 125.000 bezoekers per theaterseizoen zijn de magische familiemusicals, waaronder De Kleine Zeemeermin en Doornroosje, al vele jaren échte publiekstrekkers. In 2021 gaat de sprookjestraditie verder met Belle en het Beest De Musical!

Cast: Sita Vermeulen of Bettina Holwerda, Kick Spijkerman, Titus & Fien e.a.               
Regie: Bas Groenenberg

We roepen de kleine fans op om verkleed te komen naar het theater, er is zelfs een verkleedwedstrijd. De kinderen kunnen zich voorafgaand aan de voorstelling naast de merchandise stand aanmelden voor de wedstrijd. Na afloop van de voorstelling wordt de winnaar op het podium geroepen en ontvangt hij of zij een sprookjespakket.

Ook interessant voor jou: