muziek

Ben & Carmen Steneker

50 years in Country Music


zo 9 december 2018   Kleine zaal

15:00 uur

Laatste kans


Een heerlijke middag countrymuziek

In de vijftiger jaren scoorde Ben Steneker met Lydia and the Melody Strings een top 10 hit met ‘Send Me The Pillow’. Daarna trad hij op als solo artiest in shows met b.v. Rob de Nijs, Willy en Willeke Alberti. In Haaksbergen runde hij tot 1986 een van de eerste Countryclubs in Nederland. Hij ontving er gasten als Wanda Jackson en de Amerikaanse legende Patsy Montana.

Hij speelde meermaals in Amerika. In landen als Zwitserland, Duitsland, Denemarken en Oostenrijk zijn nog dagelijks nummers van zijn CD's te beluisteren via de landelijke radiostations.

De laatste jaren treedt hij op met dochter Carmen. Samen waren ze vier keer in de USA voor optredens. Er verschenen succesvolle CD’s en DVD’s met de titels: Like father, like daughter, Country Café, Homeland, Never Ending Love en Remember Me. 'Homeland' ontving in de USA de "International CD of the Year Award 2010", toegekend door de Rural Roots Commission in Iowa.

In 2017 werd Ben’s 60 jarig artiestenjubileum uitbundig gevierd en verscheen ‘Over the Years’. Tijdens het theaterconcert '50 years in Country Music' spelen Ben en Carmen veel eigen nummers afgewisseld met bekende covers.

Na afloop van de Theater 60+ voorstellingen serveert Kar-Ma's Keuken soep aan de kar in het Theatercafé. Een kop soep kost € 5,00.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en wij zorgen dat deze zal klaarstaan op een vooraf gereserveerde plek.

Ook interessant voor u: