cabaret

Bert Visscher

Hij wordt vanzelf moe (reprise)


di 19 november 2019   Grote zaal

20:00 - 22:20 uur

Laatste kans


wo 20 november 2019   Grote zaal

20:00 - 22:20 uur

Laatste kans


Ongelofelijk energiek en grappig

Wees nou eerlijk, Visschertje doet toch al jaren erg z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Zo nam hij u mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden, verlaten stations en bordelen. Telkens vol vuur proberen om te redden wat er eigenlijk niet meer te redden viel. Hij zal het wel nooit leren, want opnieuw dreigt er een puinhoop.

"Visscher voegt opnieuw een energieke, zeer grappige show toe aan zijn oeuvre, waarmee hij bewijst nog lang niet moe te zijn." | NRC

Het begint al met een verhaal over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. Vreemd, een zigeuner heeft immers geen thuis, anders is het geen zigeuner. En moeten die woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel De Uitstrijk windmolens wil bouwen? Visscher stort zich er weer vol in. Vol goede moed natuurlijk. Immers; met de smoel richting zon valt de schaduw altijd achter je.

Website: Bert Visscher

Algemeen Dagblad: 
"Visscher buit zijn komische talent – het prethoofd, zijn onbeschaamde verkleed­partijen, de woede wanneer dingen wéér niet lukken – ten volle uit, waarbij hij, de sukkelaar met de beste ­intenties, een chaos ­creëert die de zaal doet golven van het lachen. Zijn tempo is onnavolgbaar, zijn arsenaal aan grappen en grollen on­uitputtelijk."

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van de Specialiteit van de dag uit Karma's Keuken voor maar € 18,50 per persoon.

De specialiteit van vandaag:
Groningse stamppot van "blote billetjes in het groen" met een heerlijke porksteak.

Locatie: Brasserie | € 18,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu de Specialiteit van de dag:

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: