jeugd & familie

BonteHond

Aaipet (2+)


zo 2 april 2017   2e foyer

11:00 uur

Uitverkocht


zo 2 april 2017   2e foyer

14:00 uur

Uitverkocht


Aaipet van BonteHond won de de Zilveren Krekel 2015 voor meest indrukwekkende jeugdvoorstelling. Superkomisch en actueel. Want zitten we niet allemaal steeds vaker naar het schermpje te staren... 

  • Speciaal voor de allerkleinste theaterbezoekertjes
  • Beperkt aantal kaarten beschikbaar
  • In de intieme setting van de 2e Foyer

Als je je alleen nog maar met je iPad, smartphone of computer bezig houdt, hoe zelfstandig groei je dan op? Hoef je nog wel na te denken of neemt het apparaat dat van je over? Hoe slim wordt je dan als je later groot bent? Een actueel onderwerp dat BonteHond op hilarische wijze weet neer te zetten in Aaipet.

Zonder praatjes, maar met veel muziek, magie en beweging vouwen 2 goochelaars hondjes van ballonnen en toveren ze bananen uit hun iPad. De iPad blijkt een brutale grapjas te zijn die de hele show in de war schopt. Bestuurt de iPad nou de goochelaars of besturen de goochelaars de iPad? En hoe is dat in het 'echte' leven?

Bestel nu kaarten voor Aaipet van BonteHond. De jeugdvoorstelling die je "gezien moet hebben" (Theaterkrant)

Website: BonteHond

Theaterkrant

“Zonder de perfecte cast was dit echter niet zo’n briljante voorstelling geworden. Dionisio Matias en Michiel Blankwaardt vormen een prachtig duo in de stijl van Laurel en Hardy: perfect op elkaar ingespeeld, snel, stoer, lief, plagerig en met oog voor de kleintjes en de groten. Zij maken van ‘AaiPet’ een verrassende en swingende voorstelling voor jong en oud, een voorstelling die je gezien moet hebben.”

Het Parool

“De beweeglijke acteurs Michiel Blankwaardt en Dionisio Matias goochelen virtuoos met wat echt is en illusie, zonder de doelgroep uit het oog te verliezen. Daarbij is hun mimiek verbluffend, en met hun aan slapstick grenzende dansjes en achtervolgingen pakken ze zowel kinderen als ouders moeiteloos in.”

Regie: René Geerlings | iPad Regie: Bram de Goeij | Spel: Dionisio Matias, Michiel Blankwaardt, Sacha Muller, Erwin Boschmans | Muziek: Wim Conradi | Decor & kostuumadvies: Marlies Schot | Met dank aan: Zaira Castelli, Giuseppe Stivale, Sebastiano Gentile | Fotografie: Kamerich & Budwilowitz EYES2

Ook interessant voor jou: