show

Bureau Sport in het theater

Frank Evenblij & Erik Dijkstra


vr 16 november 2018   Grote zaal

20:00 - 21:45 uur

Bestel snel


Prikkelend, kritisch en humoristisch

In 2017 waagden Frank Evenblij en Erik Dijkstra de stap van televisie naar theater en brachten hun geliefde Bureau Sport op de planken. Na een twintigtal voorstelling waaraan het publiek, maar ook zijzelf ontzettend veel lol beleefden, werd deze stap als ‘geslaagd experiment’ bestempeld en maken de heren zich op voor een vervolg.

Ook in deze tweede voorstelling zal het format van het televisieprogramma de basis van de avond vormen. Veel vertrouwde elementen komen terug: diepgravende interviews met topsporters in ‘de verhoorwagen’ en natuurlijk ‘meedoen met’.

Daarnaast hoort u prachtige verhalen die het tv-programma nooit gehaald hebben. Soms was er simpelweg even geen camera in de buurt, of waren de gedraaide beelden te slecht om uit te zenden. In het theater is er gelukkig alle ruimte voor de hoogtepunten én dieptepunten uit de sport-journalistieke loopbaan van Evenblij en Dijkstra. Met veel liefde en nog eens zoveel plezier gebracht.

Website: Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra begonnen beiden hun televisiecarrière als Jakhalzen bij De Wereld Draait Door en maken nu samen al enkele jaren Bureau Sport.

Frank presenteert daarnaast sportprogramma’s bij Ziggo Sport, waaronder Peptalk, een wekelijkse talkshow met Jack van Gelder.

Erik presenteerde bij de VARA o.a. het programma De Strijd, waarin de geschiedenis van de arbeider in Nederland in kaart werd gebracht. In december 2015 kwam zijn boek over Hans van Helden uit; ‘Hoe sterk is de eenzame schaatser’. Ard Schenk: "Er is in ons schaatsland al één en ander geproduceerd op dit gebied, maar dit boek staat in een eigen categorie."

Geniet voorafgaand aan Bureau Sport in het theater van een heerlijke Meatball uit Karma's Keuken. Slechts € 12,50 per persoon en geserveerd met frietjes en een frisse salade.

Locatie: Brasserie | € 12,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Meatball.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks. 

Bestel nu alvast uw borrelplank en wij zorgen dat deze zal klaarstaan op een vooraf gereserveerde plek.

 

Ook interessant voor u: