muziek

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal

Dwaze Tijd - Tiempo loco, Let’s Tango!


do 6 februari 2020   Kleine zaal

20:30 - 22:20 uur

Bestel snel


Argentijnse, Afrikaanse en Europese harmonieën en ritmes

De bandoneonist en componist Carel Kraayenhof kreeg in 2019 een Edison voor zijn gehele oeuvre en zijn buitengewone betekenis voor de Nederlandse muziek. Kraayenhof vestigde in één keer zijn naam in Nederland met zijn vertolking van het nummer ‘Adiós Nonino’ in de Nieuwe Kerk bij het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima. Er zijn weinig muzikanten in Europa die de Argentijnse folklore en tango zo ritmisch, swingend en ontroerend tot leven kunnen brengen als Kraayenhof.

Deze avond staat hij samen met de Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal op de bühne. Ze voeren je mee door ruimte en tijd. Ervaar de vrijheid van een vogel die zorgeloos door de lucht vliegt over de uitgestrekte pampas tot de verre oceaan. Het duo schakelt soepel van chamamé en zamba naar tango’s en milonga’s. En mét humor; het handelsmerk van de mannen.

Website: Carel Kraayenhof

Carel Kraayenhof: bandoneon, componist en artistiek leider
Juan Pablo Dobal: piano en componist
Rimmert van Lummel: techniek
Bartel Meyburg: decor

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: