opera

De Parelvissers

Charkov City Opera & Ballet


do 15 november 2018   Grote zaal

20:00 - 22:20 uur

Laatste kans


Fantastische muziek, die je meesleept en betovert en het meest geliefde operaduet

  • Nieuwe klassieke versie van Bizet's meesterwerk.
  • Onder muzikale leiding van Jeroen Weierink
  • Met groot orkest

De Parelvissers uitgevoerd door Charkov City Opera & Ballet is een geheel nieuwe, klassieke productie van hoog internationaal niveau. Orkest, koor en ensemble brengen u dit meesterwerk met een internationale cast in een zinderende enscenering.

In dit meesterwerk voert Bizet ons mee naar het sprookjesachtige Ceylon waar in de betoverende atmosfeer van het tropische eiland zich een spannend drama voltrekt. We zien hoe de twee vrienden, Zurga en Nadir, elkaar na jaren terugvinden om vervolgens hun vriendschap bedreigd te zien worden door hun beider liefde voor één en dezelfde vrouw. In de dramatische en onafwendbare ontwikkeling zien we hoe uiteindelijk liefde en vriendentrouw het wint van dogmatisch geloof en kortzichtigheid. 

Zang en spel op het scherpst van de snede in een setting die u op het puntje van uw stoel houdt. Opera zoals opera hoort te zijn: een lust voor oog en oor; recht uit de ziel, recht naar het hart. 

Oorspronkelijk script: Libretto van Eugène Cormon en Michael Carré
Muzikale leiding: Jeroen Weierink
Muziek: Georges Bizet
Regie: Marc Krone
Decor en lichtontwerp: Karel Spanhak en Alex Brok
Producent: Classic Music Management

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk Stoofpotje voor € 15,75 per persoon, verzorgd door Karma's Keuken. Op het menu staat een stoofpot uit Ceylon met bijpassende groenten, geserveerd met zoete aardappel en een frisse salade.

Locatie: Brasserie | € 15,75 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Stoofpotje.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks. 

Bestel nu alvast uw borrelplank en wij zorgen dat deze zal klaarstaan op een vooraf gereserveerde plek.

 

Ook interessant voor u: