jeugd & familie

Checkpoint Theater (8+)


zo 28 maart 2021   Grote zaal

16:00 - 17:30 uur

Afgelast


zo 28 maart 2021   Grote zaal

19:30 - 21:00 uur

Afgelast


Checkpoint Theater is afgelast. De voorstelling wordt verplaatst naar een nieuwe datum i.v.m. de huidige coronamaatregelen. Kaartkopers zijn geïnformeerd.

Grootser, spectaculairder en vetter dan ooit!

Na het grote succes van 2 jaar geleden komt Checkpoint Theater terug. Een show vol ontploffingen, interactie en zeer spectaculaire tests die nog nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd. Voor iedereen zijn er veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers en dan gaat het van start.

Doe mee op het toneel met verschillende tests, speel mee met jongens tegen de meiden, duik weg voor het friet-schiet kanon, verwonder je hoe je zelf met stofzuigers een muur kan beklimmen, doe mee met het super nerf kanon, ontwijk laserstralen bij het ontsnappingsspel, beleef hoe een drone live uit de lucht wordt geschoten en nog veel, veel meer!

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je 8 jaar of ouder bent. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

Website: Checkpoint Theater

Ook interessant voor jou: