jeugd & familie

Checkpoint Theater (8+)

Het dak eraf (8+)


za 2 maart 2024   Grote zaal

19:30 - 21:00 uur

Bestel snel


Een explosieve show voor kinderen vanaf 8 jaar

‘Checkpoint Theater, het dak er af!’ is de nieuwste theatershow uit de Checkpoint reeks: spektakel, plezier, idiote proeven en interactie staan centraal in deze show. Alleen bij Checkpoint Theater wordt de bezoeker meegenomen in de wereld van ontploffingen, schietende knakworsten, met elektromagneten lopen over het plafond en wedstrijden met rollerskates die aangedreven worden door vlakschuurmachines.

Er is niet alleen een hoop te zien, bij Checkpoint Theater doen de kinderen in de zaal ook maximaal mee! Tijdens vijf rondes tussen de jongens en de meiden, wordt er met de zaal geprobeerd een heus wereldrecord te breken. De kinderen mogen proberen te vliegen met een zelfbouw-jetpack en in een bloedstollende challenge wordt voor eens en altijd beslist wie er het beste reukvermogen heeft. ‘Checkpoint Theater, het dak er af!’ is interactiever, gekker maar vooral leuker en spectaculairder dan alle Checkpoint voorstellingen bij elkaar. 

Wees er snel bij, want Checkpoint Theater wordt maar 28 keer gespeeld in Nederland en de theatershows zijn altijd zeer snel uitverkocht.

Website: Checkpoint Theater

Oorspronkelijk script:
Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende

Muziek:
Gert-Jan van den Ende

Producent:
Trend Media

Met:
Tim Schouten of Jorginho Girbaran en Romy Ruitenbeek

Regie:
Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende

Ook interessant voor jou: