show

The African Mamas

Christmas Under African Skies


zo 19 december 2021   Grote zaal

16:00 - 18:30 uur

Bestel snel


LET OP: Voor toegang tot de voorstelling heb je een coronatestbewijs nodig. Gebruik hiervoor de Coronacheck-app. Vergeet ook vooral je legitimatiebewijs niet. Kijk voor meer informatie op onze pagina Veilig naar het theater. Wij wensen je een fijn bezoek!

Afrikaanse traditionals, ontroerende a capella liederen, swingende gospel maar natuurlijk ook de bekende internationale kerstnummers!

Na het overweldigende succes in 2018, komen The African Mamas in december 2021 terug naar Nederland met een fonkelnieuwe kerstspecial. De muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en haar tradities staan centraal in deze voorstelling. De groep straalt warmte en inspiratie uit met haar betoverende melodieën, om nog maar niet te spreken van de aanstekelijke Afrikaanse ritmes die de hele zaal opzwepen en zelfs de koudste kikkers niet onberoerd zullen laten.

In de kerstperiode komen families samen. In Zuid-Afrika maken velen de reis van de stad naar het platteland, terug naar de roots. Met kerst worden warme herinneringen weer tot leven gewekt en worden nieuwe herinneringen gemaakt. De Mamas laten ons op geheel eigen wijze zien én horen hoe zij de kerst beleven. Want wie maalt er nog om een witte kerst met zo’n hartverwarmende en kleurrijke ‘Christmas Under African Skies’?

Een muzikaal feestje, in Zuid-Afrikaanse stijl!

 

 

 

Ook interessant voor jou: