klassiek

CLASSSH

Orkest van het Oosten


do 10 oktober 2019   Grote zaal

20:00 uur

Laatste kans


  • Adventure en een snufje experiment
  • DJ, VJ en orkest

CLASSSH is klassieke muziek volgens de gewoontes van een popconcert. Aan artistieke kwaliteit wordt nooit getornd, aan ouderwetse muziekmores volop. Laaf je aan de betoverende klanken van het orkest in een ongedwongen setting. De dj zet de toon met lekkere tunes, de host introduceert je in de wereld van het orkest en de muziek.

Deze editie nemen we een voorschot op de winter met het laatste deel uit Vivaldi’s 'De Vier Jaargetijden' en raak je overspoeld door romantiek met Tsjaikovski’s 'Romeo en Julia'.

Voor wie wél houdt van muziek, maar niet van knellende regels verzorgt CLASSSH een onvergetelijke avond met het orkest in z’n meest pure vorm. Geen etiquette, wel intimiteit, adventure seats en misschien wel een snufje experiment.

Let op: geen vaste zitplaatsen! Je kan zitten rondom of tussen het orkest. Er zijn stoelen, kussens, bankjes, kleden om op te zitten. Voel, zie en ervaar de muziek, dichter op de huid van een orkest kan je bijna niet komen.

Website: CLASSSH

Dirigent: Thomas Jung
DJ/Host: Bas Amro 

CLASSSH is een samenwerking tussen Orkest van het Oosten, Zwolse theaters, Deventer Schouwburg, Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, Metropool, Burgerweeshuis en Hedon.

  • Tsjaikovski  Fantasie-ouverture Romeo en Julia
  • Vivaldi          De vier jaargetijden 'Winter' (bew. Richter)
  • Fiumara       Here comes everybody

Ook interessant voor u: