cabaret

Daniël Arends

Thuis praat ik bijna nooit & God is mijn rechter


wo 13 oktober 2021   Grote zaal

19:15 - 20:15 uur

Bestel snel


wo 13 oktober 2021   Grote zaal

21:15 - 22:15 uur

Bestel snel


"Lieve mensen,

ik treed 2 keer per avond op. Ik speel 2 verschillende stand-up comedy-shows van ruim een uur.

Show 1 om 19:15 uur

De 1e show is getiteld: "Thuis praat ik bijna nooit

Show 2 om 21:15 uur

En de 2e show is getiteld: "God is mijn rechter"

 

Je kan kiezen naar welke je gaat, maar je kan ook naar allebei.

Veel plezier.

Daniël"

 

Op dit moment zijn er 200 kaarten in de verkoop voor beide voorstellingen. Mochten er dan geen coronamaatregelen meer zijn, gaan de overige kaarten in de verkoop. Meld je in geval van een Wachtlijst dus vooral aan en wij geven je een seintje.

Website: Daniël Arends

Daniël Arends, geboren in 1979 in Jakarta, groeit op in Bussum. Als hij veertien is, krijgt hij een baantje als pianist in een hotel. Voor ieder ander een bijzondere bijbaan, maar jong als hij is, verlangt hij naar een andere roeping. Na de middelbare school begint hij aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Tijdens zijn studie is hij vier jaar lang deel van de cabaretgroep “Vier Gasten” en verkent hij langzaam de mogelijkheden van het cabaret.

Daniel Arends: “Er is een seizoen geweest waarbij ik in grote zalen stond, en dan zaten er tachtig mensen in een zaal voor vijfhonderd. (…) Dat zag ik gewoon niet, omdat ik bezig was. Ik wilde het vooral heel goed doen. Die drang had ik echt. (…) Je doet het eigenlijk voor jezelf.”

In 2003 meldt Daniël zich bij Comedytrain. Gewapend met een vlijmscherpe tong en een meesterlijke timing ontpopt hij zich tot één van de grotere talenten binnen Toomler. Hij krijgt de kans om in 2006 te toeren in een dubbelprogramma met Jan Jaap van der Wal en is in 2007 al te zien op televisie in de serie Comedytrain Presenteert. “Arends houdt je anderhalf uur aan een touwtje. Je wilt meer, maar krijgt het niet. Dat is razend spannend.” (Parool)

Zijn solocarrière is inmiddels een feit. Hij heeft de smaak te pakken en vangt zijn publiek ieder jaar weer in een nieuw web van verwarring. Theo Maassen noemt hem de spannendste cabaretier van het moment. En dat is hij. Hij heeft geen kaders en geen beperkingen. Hij is schurend eerlijk en verbaal agressief. Dat is Daniël Arends.

In deze coronaperiode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Coronamaatregelen Deventer Schouwburg

Ook interessant voor jou: