muziek

Daniël Lohues

Theatervoorstelling 2020


za 23 mei 2020  

20:00 - 22:05 uur

Afgelast


Daniël Lohues kan wegens gezondheidsredenen zijn geplande nieuwe theatertournee niet spelen. Het bijhorende nieuwe album is klaar en de voorstelling is geschreven en gerepeteerd. Maar Daniël voelde zich niet goed en heeft zich laten onderzoeken. Op advies van artsen is besloten om voorlopig niet op te treden en de geplande tournee af te zeggen. Kaartkopers worden door ons op de hoogte gebracht. 

 

  • Onze troubadour ut Drenthe
  • Bekend als frontman van de band SKIK
  • Daniël Lohues kreeg o.a een Zilveren Harp, Edison en Annie MG Schmidt prijs

Daniël Lohues komt met nieuwe, speciaal voor deze avond gemaakte songs en een gulle greep uit zijn indrukwekkende oeuvre, waarbij hij zichzelf op de vleugel of op andere akoestische instrumenten begeleidt.

Over thuiskomen en weggaan. Over liefde en het tegenovergestelde daarvan. Over het weer en religie. Over muziek en stilte. Landschap en het heelal. Over vertrouwen en verlies, winnen en overwinnen. En dat alles op zijn geheel eigen, tijdloze en relativerende manier.

Website: Daniël Lohues

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: