muziek

Danny Vera

Pressure Makes Diamonds


vr 22 februari 2019   Grote zaal

20:00 - 22:10 uur

Laatste kans


Droogkomische verhalen en troostrijke ballads

Niets dan lovende woorden verschenen de afgelopen seizoenen in de pers over zijn theatertournees. Danny Vera blijkt over een bijzonder vermakelijk vertellend vermogen te beschikken en weet met zijn muziek de bezoekers te raken. Nu pakt hij muzikaal groter uit dan ooit! Bij 'Pressure Makes Diamonds' is niet alleen de band terug, maar ook een blazerssectie én strijkensemble. Een setting die u zal doen terugdenken aan de orkesten van weleer.

De Middelburgse singer-songwriter, meest bekend om zijn onderscheidende Americana sound, werd geboren in 1977 en schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Hij creëerde ‘New Black and White’ als een nieuw genre van originele muziek. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren.

Website: Danny Vera

Geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijk Burgertrio uit Karma's Keuken voor € 18,50 per persoon.

Op het menu staan 3 burgertjes van black angus, kip en zalm. Of de vegetarische optie: quinoa linzen, rode biet en notenburgertje. Beiden worden geserveerd met lange Franse frieten en een frisse salade.

Locatie: Brasserie | € 18,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Burgertrio

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: