jeugd & familie

Maas Theater en Dans

De Grote Red Je Reet Show (6+)


di 28 december 2021   Grote zaal

19:30 uur

Bestel snel


LET OP: Voor toegang tot de voorstelling heb je een coronatestbewijs nodig. Gebruik hiervoor de Coronacheck-app. Vergeet ook vooral je legitimatiebewijs niet. Kijk voor meer informatie op onze pagina Veilig naar het theater  Wij wensen je een fijn bezoek!

Een mashup van X-Factor, Holland’s Got Talent, Expeditie Robinson, De 1, 2, 3 Show en Jackass voor 6+. Stoer gedoe over zeer gevoelige zaken.

Echte jongens zijn sterk, houden van timmeren, sleutelen en tegen een bal schoppen. Het zijn doeners, vechters, geen praters en absoluut geen huilers. Een echte jongen wint. En, heel belangrijk, een echte jongen redt in elke situatie z’n reet, wat er ook gebeurt.

In De Grote Red Je Reet Show gaan vijf jongens de strijd met elkaar aan. Alleen de allerbeste kan winnen in deze zenuwslopende race van drie rondes. Een reality spelshow maar dan live en recht voor je neus. Zijn de mannen wel zo stoer als ze eruit zien? En zijn ze sterk genoeg om te verliezen?

Met alle spelers uit de succesvolle voorstelling AAIPET die vijf jaar heeft getoerd. Regisseur René Geerlings maakte eerder een grotezaalvoorstelling voor 6+: Juffenballet.
Welke door de pers lovend werd ontvangen.

“Sprankelende grote zaalvoorstelling vol humor” | Trouw

“Opzwepende songs geven de voorstelling vleugels” | NRC

 

Website: Maas Theater en Dans

Concept, regie: René Geerlings

Tekst: Sanne Schuhmacher

Spel: Milan Boele van Hensbroek, Erwin Boschmans, Dionisio Matias, Sacha Muller, Manon Nieuweboer, Felix Schellekens, e.a.
Muziek: Amir Vahidi
Decor, kostuums: Calle de Hoog
Licht: Remko van Wely

Kostuum assistentie: Juliette Mout

René Geerlings is sinds 1 januari 2021 artistiek directeur van Maas theater en dans.

René Geerlings is in 1999 afgestudeerd aan de Theaterschool Amsterdam, mimeopleiding, en is sindsdien werkzaam als acteur, docent, regisseur en artistiek directeur. Hij was te zien als speler in Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt van Jetse Batelaan bij theatergroep Max. (Gouden Krekel 2005), Martha Loves George van Boogaerdt/VanderSchoot, De Binnenkomst… van Sanne van Rijn en Magne van den Berg (nominatie VSCD mimeprijs 2010), Stand Up, Lie Down van de Gemeenschap (nominatie VSCD mimeprijs 2015) en maakte en speelde samen met Job Raaijmakers Aap en Beer (Gouden Krekel 2012) en Niet Huppelen (Zilveren Krekel 2014) bij STIP. Bij theatergroep Max. en Maas theater en dans regisseerde hij onder andere Gezocht: konijn (3+), die in vier talen meer dan 500 keer gespeeld werd in theaters en op festivals in heel Europa. Ook werd de voorstelling in het Turks gespeeld als coproductie met het Atta Festival (Istanbul) in verschillende steden in Turkije en Cyprus.

Van november 2012 tot en met december 2020 was René artistiek directeur van BonteHond. Daar regisseerde hij 15 voorstellingen, onder andere Aaipet (Zilveren Krekel 2015), Know Me, Pak’m, Klucht, Vadertje&Moedertje en de festival voorstellingen Aso, Ik, en Leuk. Met zijn werk voor de allerkleinsten toerde hij over de hele wereld en zijn jeugdwerk wordt met grote regelmaat genomineerd voor de publieksprijs Zapp Theaterprijs / Podiumkids Prijs.  In 2020 maakte hij zijn eerste grotezaalvoorstelling Juffenballet, een coproductie van Maas en BonteHond. En in het najaar van 2020 maakte hij bij BonteHond zijn laatste voorstelling Wiedeedhet.

Geerlings staat bekend om opmerkelijke en toegankelijke jeugdtheatervoorstellingen. Er valt veel te lachen om ernstige zaken en te huilen om onbelangrijk gedoe. Dat wat logisch lijkt draait hij graag om.

In theaterseizoen 2021 / 2022 maakt René bij Maas de voorstellingen BullyBully (3+) en De Grote Red Je Reet Show (6+).

Maas maakt volwassen voorstellingen voor iedereen die jong is of zich zo voelt. Fysiek, nieuwsgierig, dwars en onstuimig. Wij mixen theater, dans, mime, beeldende kunst en nog veel meer tot smakelijk verassende live ervaringen. Ons huis, het Maaspodium, staat stevig geworteld in Rotterdam.

In deze coronaperiode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Coronamaatregelen Deventer Schouwburg

Ook interessant voor jou: