show

De onwaarschijnlijke Elf

Editie WK '22


do 10 november 2022   Grote zaal

20:00 uur

Verkoop start za 3 september 10:00


Literaire en muzikale voorbeschouwing op het WK Voetbal in Qatar

In aanloop naar het veelbesproken WK in Qatar is 'De Onwaarschijnlijke Elf' de ideale voorbeschouwing. De opstelling bestaat uit de beste muzikanten, schrijvers en journalisten die Nederland rijk is. Een team om van te watertanden, in een nieuwe, literaire en muzikale theateravond vol verrassende verhalen en opmerkelijke avonturen.

In deze editie van 'De Onwaarschijnlijke Elf' gaan we op zoek naar elf spelers die nooit op een WK hebben gespeeld, zoals Jari Litmanen, Eric Cantona of Alfredo di Stefano. Met muziek, video, verhalen, sportieve gasten en een quiz stellen we zo ons Onwaarschijnlijke Elftal samen. Verder geven de auteurs, muzikanten en journalisten een sappig, verrassend, misschien zelfs onwaarschijnlijk alternatief voor de ellenlange en gortdroge analyses.

De voorlopige selectie bestaat onder andere uit Marcel van Roosmalen, Frank Heinen, Roelof de Vries, Meindert Talma, Sjoerd Mossou en Michel Doodeman. Wie er uiteindelijk in de basisopstelling van De Onwaarschijnlijke Elf – Editie WK ’22 staat wordt begin september bekend gemaakt.

Ook interessant voor jou: