toneel

De Ploeg - met Peter Heerschop, Loes Luca, Viggo Waas e.a.

Pilp Fuction


vr 28 april 2017   Grote zaal

20:00 - 21:45 uur

Laatste kans


De Ploeg is na veel succes terug en duikt de filmwereld in. Deze keer bestaat het roemruchte gezelschap van cabaretiers en acteurs o.a. uit Loes Luca, Viggo Waas en Peter Heerschop. 

  • Eerdere successen van de Ploeg zijn Festen (2002), Vendetta (2005), de Godvader IV (2005), Ben Hur (2008) en 2012 (2012)
  • o.a. Carice van Houten, Najib Amhali en Erik van Muiswinkel speelden in eerdere edities mee als gastacteur
  • Afterparty met DJ

De Ploeg is toe aan zijn 8e voorstelling. Werden er eerder parodieën gemaakt van The Godfather en Ben Hur, dit keer is de klassieker Pulp Fiction van Quentin Tarantino aan de beurt. Uiteraard maakt De Ploeg daar een geheel eigen versie van.

De Ploeg zwoegt zich door het filmscript over een meisje dat op zoek is naar haar moeder, een groot Hollywood-actrice. Als een Alice in Filmland komt het meisje terecht in bekende filmscene's en staat oog in oog met grote filmsterren.

Ondertussen ontvouwt zich een fantastische theatervoorstelling die je het liefst ziet met een grote bak popcorn op schoot en je geliefde dicht tegen je aan.

Bestel nu kaarten voor een avond vol spektakel, spanning, liefde en drama zoals je normaal alleen in films ziet. Met acteurs en cabaretiers Loes Luca, Viggo Waas en Peter Heerschop die je kent uit het theater.

Website: Pilp Fuction

Met: Loes Luca, Ria Marks, Ilke Paddenburg, Han Römer, Genio de Groot, Peter Heerschop, Viggo Waas en Titus Tiel Groenestege

Ook interessant voor u: