toneel

DE VERLEIDERS

#niksteverbergen


vr 12 april 2019   Grote zaal

20:00 uur

Laatste kans


  • Vlijmscherp en actueel theater over big data
  • Met Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts e.a.
  • Voorstelling waarbij je je smartphone aan moet houden

DE VERLEIDERS brengen vlijmscherpe theaterstukken over de moraal aan de top van het bedrijfsleven. Dit keer richten zij hun pijlen op de handelaren in big data: de Facebooks, Apples, Googles en Übers van deze wereld. Ze hebben een ongekende macht, voelen zich boven elke wet verheven en weten alles van ons. Maar wat houden zij voor ons verborgen?

Stel je een wereld voor waar al het nieuws dat je ziet wordt bepaald door jouw salaris, jouw adres en wie jouw vrienden zijn. Stel je een wereld voor waarin je nooit in aanraking komt met nieuwe ideeën. Het schrikbeeld van Orwells ‘1984’ is anno nu de verontrustende realiteit. Zonder dat we er erg in hebben. Zonder dat we het erg vinden!

DE VERLEIDERS tonen aan dat iedereen geheimen heeft die niet onthuld mogen worden, of waarvan je niet eens weet dat je ze hebt. Lees voor het bezoek aan ‘#niksteverbergen’ de voorwaarden en klik dan op accepteer.

Website: DE VERLEIDERS

Producent: Bos Theaterproducties

Regie: Aat Ceelen

Spelers: Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket en (wisseld) Leopold Witte of Peter Drost

Tekst: George van Houts, Tom de Ket

Decorontwerp: Michiel Voet

Lichtontwerp: Uri Rapaport

Kostuums: Maya Schröder

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: