toneel

Huub Stapel, Johanna ter Steege e.a.

De Waarheid


za 6 april 2019   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


  • Originele komedie over twee ontrouwe stellen
  • Van roman- en toneelschrijver Florian Zeller
  • Met Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck

Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door twijfel en schuldgevoel en wil alles opbiechten, maar Michel kan heel goed leven met grote leugens. Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de grote, hilarische maar ook pijnlijke confrontatie: moeten ze nu de rest van hun leven liegen tegen hun partners, kiezen ze voor elkaar of krabbelen ze terug?

“Het kwartet acteurs reikt tot grote hoogten, waarbij Stapel op het toneel de constante is.” | Algemeen Dagblad ★★★★★

'De Waarheid' is een originele komedie over liefde, lust en ontrouw tussen twee bevriende stellen. We zien het dilemma van de knellende banden van de huwelijkse trouw haarscherp. Natuurlijk vinden we eerlijk en oprecht zijn tegen onze partner en beste vrienden het belangrijkste wat er is, maar wat doen we als de lust en de passie nog net iets sterker zijn?

“De Waarheid zit qua plotopbouw ingenieus in elkaar“ | Volkskrant ★★★

De in Parijs geboren roman- en toneelschrijver Florian Zeller is één van de meest getalenteerde jonge Franse hedendaagse schrijvers en heeft met zijn theatervoorstellingen al verschillende belangrijke toneelprijzen op zijn naam staan. In 'De Waarheid' laat hij ons nadenken over de waarheid: brengt het verlichting of niet?

Tekst: Florian Zeller
Regie: Gijs de Lange
Met: Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck
Producent: KemnaSenf

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: