muziek wereldmuziek

Def Americans

Johnny Cash at Folsom Prison


za 17 november 2018   Kleine zaal

20:30 - 22:30 uur

Laatste kans


Café Californië: ode aan legendarisch gevangenisconcert

"Def Americans is niet zomaar een tribute band, deze heren en dame uit Eindhoven krijgen het voor elkaar om het te laten lijken alsof Johnny en June je toezingen vanaf boven." | LLUID

‘Johnny Cash at Folsom Prison’ uit 1968 is een van de beroemdste livealbums uit de muziekgeschiedenis. Terwijl de hippiebeweging haar hoogtepunt beleefde, bracht country-icoon Cash deze rauwe en eerlijke registratie uit van zijn optreden in de beruchte gevangenis. Na de onvergetelijke woorden “Hello I’m Johnny Cash” gaat het dak er meteen af. Een opgezweepte Cash begint met zijn signature song ‘Folsom Prison Blues’ en zet vervolgens een memorabele en rebelse set neer.

Vijftig jaar later brengt Def Americans het legendarische gevangenisconcert van de Man in Black naar de Nederlandse theaters.

"Als de band begint met spelen lijkt het alsof Gebouw-T ineens veranderd is in één van de kleine cafétjes in Nashville (Tennessee). De sfeer van de avond is meteen duidelijk. Het wordt intiem, gezellig, humorvol, muzikaal en een beetje rebels."| 3voor12

Website: Def Americans

Geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijk Stoofpotje voor € 15,75 per persoon, verzorgd door Kar-Ma's Keuken.

Op het menu staat een wildstoofschotel met vergeten groenten, frietjes en een frisse salade. De vegetarische optie is een portobello gevuld met spinazie, blauwaderkaas, brie en pijnboompitjes.

Locatie: Brasserie | € 15,75 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Stoofpotje.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks. 

Bestel nu alvast uw borrelplank en wij zorgen dat deze zal klaarstaan op een vooraf gereserveerde plek.

 

Ook interessant voor u: